Schapen Open dag dagje bij de boer dag Boerderij Stille Pieter Lammetjes bij Stille Pieter Boerderij Stille Pieter vanaf West-Friese Omringdijk Drentse schapen op besneeuwde West-Friese Omringdijk Kuiken in gesprek met lam Open dag dagje bij de boer dag Artist-schets impression van Cowfunding project: stal renovatie bij Stille Pieter Het eindresultaat: De aangepaste stal De aangepaste stal in bedrijf De aangepaste stal in bedrijf De nieuwe ruimte 'De Pieter' Schapen verweiden bij Stille Pieter Werk van cliënten in de nieuwe ruimte “De Pieter” Koeien melken in de oude stal De boomgaard in bloei met sneeuwklokken Cliënten aan het uitrusten op terras van de ruimte “De Pieter” Schapen Open dag dagje bij de boer dag Open dag dagje bij de boer dag De speciale ruimte Open dag dagje bij de boer dag Boerderij Stille Pieter Lammetjes bij Stille Pieter Boerderij Stille Pieter vanaf West-Friese Omringdijk Drentse schapen op besneeuwde West-Friese Omringdijk Kuiken in gesprek met lam Achterkant boerderij Stille Pieter geschetst door cliënt Artist-schets impression van Cowfunding project: stal renovatie bij Stille Pieter Het eindresultaat: De aangepaste stal De aangepaste stal in bedrijf De aangepaste stal in bedrijf De nieuwe ruimte 'De Pieter' Schapen verweiden bij Stille Pieter Werk van cliënten in de nieuwe ruimte “De Pieter” Koeien melken in de oude stal De boomgaard in bloei met sneeuwklokken Cliënten aan het uitrusten op terras van de ruimte “De Pieter” De aangepaste stal in bedrijf

stichting

Stille Pieter

info@stillepieter.nl

Ga terug naar de startpagina

Even voorstellen

Stille Pieter wordt al ruim 40 jaar gerund door de familie Schilder, dochters Marit en Petra Schilder runnen sinds eind 2008 de zorgtak. Zorgboer Willem Schilder melkt zo’n 40 koeien en zorgboerin Riet Schilder-Neefjes zorgt voor het huishouden.
Sinds kort helpt zoon Jan Schilder mee op de zorgboerderij en met het melken van de koeien. In de zomer verwerkt Jan z’n bollen op het erf. Verder is jongste zoon Dorus Schilder ook regelmatig op het erf te vinden om aan de sneeuwklokjes te werken die in het sneeuwklokjesbos groeien.
Eind 2013 is ons nieuwe gebouw opgeleverd dat speciaal is neergezet t.b.v. de zorg. Eind 2016 is de stal aangepast voor de cliënten. Iedere 2 weken kunnen 8 kinderen in het gebouw blijven logeren. De logeerweekenden worden verzorgd door Marit en Petra.

Marit en Petra Schilder voor het nieuwe gebouw “De Pieter”

Laatste nieuws

"Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland"

"Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland"